UITVERKOCHT! UITVERKOCHT! UITVERKOCHT!

Er zijn vanavond geen kaarten meer aan de deur. Het feest is compleet uitverkocht!

PARK AVENUE - FINAL EDITION!!

Jawel je leest het goed! Na ruim 4 jaar komt er een einde aan de Park Avenue feesten in Schouwburg het Park. Op zaterdag 6 december vindt namelijk de allerlaatste editie plaats. Alle reden dus om er nog 1 keer massaal tegenaan te gaan en de tent te rocken!

Deze avond nodigen we niemand minder dan Benny Rodrigues uit om ons vaarwel te zwaaien. Hij stond als 1 van de eerste djs op het podium in het Park en is een icoon in onze nationale housescene. Daarnaast zien we Mason wederom terug op de affiche, die vanwege de EK-crisis afgelopen juni was doorgeschoven. In augustus stond hij nog achter de decks op de mainstage van Outdoor Stereo, deze keer gaat hij echter ook lopend tussen het publiek in de zaal mixen!! Opener in de zaal is Jaap Ligthart die eveneens op het Hoornse dancefestival zijn kunsten vertoonde.

In de foyer klinken  dikke, vette, eclectische beats door de boxen.  The Freshest Kidz is het eerste duo dat een rake mix van hip hop, house, soul, rock en alles wat maar dope is laat horen. Verwacht geen lijn in hun set, everything goes! Dit geldt eigenlijk ook voor de Disco Accidents, waarbij de twee heren alle mogelijk stijlen door elkaar gooien. Beide duos zijn vaak te bewonderen op de beruchte Girls Love DJs parties, dus je weet wat je kunt verwachten!

Graag zien we jullie 6 december nog 1 keer uit je dak gaan in Schouwburg het Park. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Zorg dus dat je deze laatste editie van Park Avenue niet mist!!